Onze

Blogs

vind je hier

BLOGS

Geschreven door ons, voor jou. Om je een kijkje in onze wereld te geven en waar we vertellen hoe wij tegen werken aan kijken.

Waarom een coöperatie interessant is voor ZZP’ers

In Nederland zijn ongeveer een miljoen ZZP’ers actief. Zelfstandig en zonder personeel, waardoor je dus alles doet op jouw manier. Maar haalt dat het beste uit je naar boven? We leggen je graag uit wat de onderbouwing is geweest voor ons om te kiezen voor een cooöperatie en laten je zien of dit wellicht ook interessant voor jou kan zijn.

Het geheim van de Denen

Gelukkig zijn wie wil dat nu niet? Er wordt steeds meer over geschreven en wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Jaarlijks brengt de VN een World Happiness Ranking uit waarbij Denemarken jaar na jaar op nummer 1 staat en Nederland een 7de plaats inneemt. Hoe kan dat? En wat kun jij ervan leren?

Dream big!

In onze maatschappij krijgen pessimisten enorm veel aandacht. Je wordt er niet bepaald vrolijk van. Pessimisme en optimisme is besmettelijk. Het wordt dus hoog tijd dat optimisten meer lawaai maken en aandacht krijgen. Wie doet mee?

Werk slimmer, niet harder

Wat zijn de ingrediënten voor het ideale (productieve) dreamteam? Welke teams zijn het meest productief? Teams gevuld met toptalent? Of een mix van introverten en extraverten? 5 inzichten om tot een productief dreamteam te komen.