31 december 2018

Op naar 2019!

Wat een jaar! We kijken terug op een actief 2018. Zo hebben we voor vele nieuwe, als bestaande klanten onze bijdrage mogen leveren. We hebben kennis gedeeld via inspiratiesessies en trainingen. En via onze kwartaalborrels vele nieuwe kennissen gemaakt.

Ook zijn we dankbaar voor het aantal leden dat fors is gegroeid tot bijna 20. We sluiten 2018 met tevredenheid af en kunnen niet wachten om onze plannen voor 2019 tot uitvoer te brengen.

Iedereen bedankt die een bijdrage heeft geleverd aan dit succes. We wensen je een hele fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2019.

LEES OOK:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/3/1/vonkers.nl/httpd.www/wordpress/wp-includes/formatting.php on line 2675

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou