7 december 2018

Lean Thinking – Business Simulatie Ease-It

Gamification en spelenderwijs je doelen realiseren zijn de woorden die bij de 13 deelnemers zeker blijven hangen na de inpiratiesessie die Maarten Versteeg van Simagine verzorgt. In twee uur neemt Maarten ons mee in de achtergrond van games, het belang van de intake, leerdoelen tijdens de game en het faciliteren van de game. Erover praten is natuurlijk net zo leuk als de game zelf.

In een beknopte spelvorm ontdekken we als verzekeraar URBOIGH (Uw Risico Bij Ons in Goede Handen) hoe zowel ons zakelijk succes als onze eigen trots groeien. Gamification zet mensen in beweging en stimuleert om slim samen te werken.

Bedankt Maarten voor dit inspirerende kijkje in de game-keuken.

LEES OOK:

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Een Vonker stelt zich voor

Het einde van het jaar nadert. Reden te meer om één van onze Vonkers in de spotlights te zetten. Deze maand geven we Sander Bosch